Sidor

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?
Köp boken! Klicka på bilden!

tisdag 19 november 2013

Ut och in

Det finns en lucka i magnetosfären som några få känner till. Där kan man äntligen ta sig ut om inte solvinden spjärnar emot för mycket. Det är lättare när luckan befinner sig på nattsidan. Där öppnas den utan motstånd – om man hittar den i den manetliknande magnetosvansen.

Det finns en lucka i mitt bröst som jag aldrig anat. Där tog du dig äntligen in efter bara en lätt knackning. Du måste ha vetat precis var den är. Du måste ha betraktat mig länge. Jag släppte in dig och stängde snabbt. Nu är vi två här, två på de ensammas planet. Om vi någonsin vill ta oss ut genom magnetosfären måste vi göra det tillsammans.

Jag tror inte att vi kommer att vilja längre.

(Utmaning: Lucka)

9 kommentarer:

 1. Spännande i magnetosfären här! Bra!

  SvaraRadera
 2. ja jättefint. Är man där båda två behövs inte så mycket annat.

  SvaraRadera
 3. Seminolerär en amerikansk indianstam, betyder "flykting" på creekspråk (jag har hört att förrymda slavar fick plats hos dom, men det kanske är en vandringsmyt?) Fast jag gillar ordet, för det känns som nåt halvt, med semi och det där.

  SvaraRadera
 4. Som en perfekt haiku fast utan att vara haiku.

  SvaraRadera
 5. Jag blir så himla imponerad av din förmåga att få till de mest fantastiska fantasihistorier som låter så verkliga (kanske dom är oxå) o som griper tag i mej varendaste en.

  SvaraRadera
 6. Luckan i bröstet. De ensammas planet går att stanna på om man är två.

  SvaraRadera