Sidor

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?
Köp boken! Klicka på bilden!

lördag 27 juni 2009

Utmaning 178 - Mandelkubben i baksätet

Taggtråd i huvet och svarta moln. Fokuserad: synfält som är sytrådsbrett. Vill inte se mer heller. Jag går från skygglappsbutik till skygglappsbutik. Vill vara här. Vill vara arg. Ilska är ingenting. Ilska är en ventil. Jag slår sönder stolar, de som kommer i min väg. Bättre det, än att slå sönder barnen, och hunden. Barnen. Jag älskar barnen - ja, hunden med. Här står jag och skriker på mina barn för att de trampat sönder några mandelkubb. Barnen som jag älskar blir en störning i utkanten av synfältet. Av det trådsmala synfältet. Jag blir så arg. Jag blir så arg på att min möda inte respekteras. På att ingen ser vad jag försöker åstadkomma. Mandelkubb till eftermiddagskaffe med tanterna i torpet. Hopsnodda på en pisskvart. Ugnen på eftervärme. Det var jag själv som ställde dem på golvet i baksätet. Jag blir så arg.

(Utmaning: Skriv om att vara på uruselt humör)

5 kommentarer:

 1. Ilskan och kanske framförallt frustrationen går fram tydligt och klart. Även om jag inte alltid förstår alla syftningar så får du alltid fram känslan.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du inte är arg så ofta, verkar vara farligt :P

  SvaraRadera
 3. Nästa gång lägger du mandelkubben i bagaget. Förstår inte riktigt det där med skygglappsbutik....men känslan av ilska får du fram.

  SvaraRadera
 4. Jag gillade skygglappsbutikerna. Tyckte att det var en alldeles ovanlig underbar bild, ser det framför mej, tydligare än mandelkubben. Början är strålande, slutet sackar något.

  SvaraRadera