Sidor

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?
Köp boken! Klicka på bilden!

onsdag 20 april 2011

Hon, den där, med låren

Titta på henne längre bort i vagnen, hon, där vid dörren med de mäktiga låren. Hon är ingens flickvän, det syns. Hon är för stor för att tittas på och för stor och för alldaglig för att själv få titta. Det syns. Den tjejen har inga drifter. Dagens ideal tillåter henne inte det. Hon kanske bor med en katt. Så får hon värme och beröring. Vad hon än har önskat sig – en katt.

Nu rör hon på sig litet i sina urmodiga tights. Liksom knixar på knäna så att låren kommer i gungning. Hennes celluliter måste vara som vulkankratrar. Det är nästan så att man kan ana dem under den spända trikån.

Den tjejen kan väl inte ha några drifter? Eller så har hon det. Hon kanske tittar med begärelse på de vackraste männen, säkert tio år yngre än hon själv. Springer på Lovestore på Bondegatan och köper dildos och velourfodrade handklovar. Lever ut sina fantasier i ensligheten på sin nittiosäng medan katten sitter nedanför och jamar.

Fastän hon inte får. Fastän man inte kan, inte med hennes gropiga lår och degiga valkar. Hon borde skämmas. Hon står där och har inte sänkt sina ögon. Hon kan tänka på hur mycket snusk som helst. Vad äcklig hon är.

(Utmaning: skriv om att begära)

10 kommentarer:

 1. Tragiskt, föraktfullt tänkande. Hoppas hon med låren har en vän i viken.

  SvaraRadera
 2. ILike, som någon sa på myspace!

  "velourfodrade handklovar" ;)

  SvaraRadera
 3. underbart ;)
  Håller med Marie

  SvaraRadera
 4. "Big girls you are beautiful", var ju en slagdänga för nåt år sedan. Det behövs verkligen en motpol till dagens medieideal.

  SvaraRadera
 5. bra vinkel, någon annans förakt, kommer alltid ur avund, eller? bra skrivet, om än hemska tankar

  SvaraRadera
 6. Jättebra och... usch för föraktfulla människor

  SvaraRadera
 7. Den var verkligen bra, fast sorglig!

  SvaraRadera
 8. Så bra skrivet, så förbjudet fult. Sorgligt att "någon" tänker så om "henne", fast jag tänker att "någon" troligen tappar hakan när den där skapligt snygge möter "henne" när hon hoppar av vid nästa hållplats och de förenas i en djup kyss.

  SvaraRadera