Sidor

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?
Köp boken! Klicka på bilden!

onsdag 4 mars 2009

Utmaning 63 Livet dåDen var så oskuldsfull, vår uppväxt på 2000-talet. På sommarlovet satt vi hela förmiddagarna och spelade World of Warcraft, medan mamma sådde spenat i en bård kring potatislandet. Lugn och reflektion.

På eftermiddagarna drogs vi obönhörligt till stora landsvägen, där vi satte oss i vägrenen och messade de passerande bilarnas registreringsnummer till våra vänner längre uppåt landet. Om vännerna inte såg samma bilar, bevisade det att bilarna svängt. Sådant var roligt att veta.

Om kvällarna öppnade vi våra stora Excelblad, förde in den senaste bilstatistiken. Ibland tog vi någon timme World of Warcraft igen. Ja, det var ett annat liv på den tiden. Mer sansat.

(Utmaning: En bild att skriva till)

8 kommentarer:

 1. För mig en annorlunda text, och på något sätt får jag känslan av meningslöshet och det är på ett bra sätt. /Betty

  SvaraRadera
 2. vilken skruvad underbar text! minnen från framtidens gamlingars barndom...

  SvaraRadera
 3. det gick inte att komma in genom din länk på puff??
  askul ide du tagit!!! Man blir MER nyfiken...

  vad är det för tid vi lever i just nu???

  SvaraRadera
 4. Ja, herre gud som vi lever, eller våra barn. Men kontigt nog tror jag de tänkte så även de som hade barn som växte upp på 30-talet eller 50-talet eller 70-talet. Ja det senaste var ju ren katastrof ;-).
  Jag tycker verkligen att det vare en bra vinkling och hemskt, var min första reaktion. Men nästa, det har alltid varit bättre förr och barnen vi har i dag kommer aldrig bli riktigt vuxna ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen kontrasten mellan mamman som sår spenat i bårder och de messande barnen!
  Tack för den!

  SvaraRadera
 6. Ha ha! Kul lek och samtidigt meningslös. Men nog sjutton var det ganska meningslöst att göra maskros-kruddelutter också, som jag gjorde som barn

  SvaraRadera
 7. Jag är förtjust i dom stora Excelbladen. Jag får så vackra bilder i skallen, den här texten är skitrolig på ett subtilt sätt, den är lindemanrolig, i brist på bättre liknelse.

  SvaraRadera
 8. Nej åh vad mysigt. Jag ska messa dig ett registreringsnummer någon gång, mys. Hur mår bubba?

  SvaraRadera