Sidor

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?

GILLAR DU DET DU LÄSER HÄR?
Köp boken! Klicka på bilden!

onsdag 12 februari 2014

Äkta borstj

Precis som jag förutsett, fick jag rödbetorna idag. På skift A är det antingen rödbetorna eller kassan och det var Siv som fick kassan. Vi delar alltid skift, Siv och jag. Så mycket annat delar vi inte. Hon tycker att jag är en slampa. Jag tycker hon är sipp. Vi tittar inte åt varandra. Så det var med äckel hon vände sig bort när jag lockade chefen i grytan. Hon såg inte alls vad som försiggick. Det var del av min plan. Chefen var som vanligt överdrivet intresserad av mina tuttar. Det var också del av min plan.
Jag ser att fröken Ernman inte har behå på idag, sa an slipprigt när han kom på sitt planerade överraskningsbesök klockan sju, före öppningstid.
Då knäppte jag upp knapp för knapp samtidigt som jag backade litet grand från grytan. Han böjde sig lystet framåt och jag hävde ner honom. Om han inte varit så liderlig hade han sett att det var ovanligt litet borstj i den mittersta grytan. Det var för att han skulle få plats. Jag hävde ner honom i grytan och Siv öppnade butiken. Jag höll honom i ett fast grepp under ytan, bara höll. Han kämpade emot förvånansvärt mycket. Och länge. Men så småningom släppte han taget om grytkanten och sjönk, sjönk, sjönk. Ni kanske undrar hur jag tänkt göra mig av med liket? Jag har en plan även för det. Det är alltid litet kött i en äkta borstj. Inte i den skit-borstj vi producerar här på företaget men i en äkta.

7 kommentarer:

 1. Haha, grymt. Brutalt och finurligt. Gillar!

  SvaraRadera
 2. Ja, ingen kan som du. Så är det.

  SvaraRadera
 3. Underbar. Kommer man på planerade överraskningsbesök för att kolla om man har behå på sig får man faktiskt skylla sig själv.

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha. Helt suverän text. Hur du kan!

  SvaraRadera